Aardgasvrije huizen naderen voltooiing

Woningstichting Barneveld en De Bunte Vastgoed stonden 26 juni stil bij het voorspoedig verloop van de bouw van 155 aardgasvrije en zeer energiezuinige woningen in de nieuwe wijk Wikselaarse Eng in Voorthuizen. In totaal 53 betaalbare huurwoningen van Woningstichting Barneveld voor uit een lopende doelgroepen maken deel uit van het project. De 53 woningen voor de Woningstichting bestaan uit de volgende typen: Zestien seniorenwoningen, 24 rug-aan-rug woningen en dertien eengezinswoningen.