Een inbreker over de vloer!!??

Op 26 maart a.s. vindt weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.

De agenda volgt later op deze site

Na de pauze zal Evert Jansen, ex verslaafde en ex inbreker, een presentatie houden.

Evert was o.a. verslaafd aan heroïne. Achttien jaar lang duurde zijn “carrière” als inbreker.
In 1998 besluit hij zijn leven te veranderen en laat hij zich opnemen in een verslavingskliniek. Omdat hij een motivatie nodig had om “van de straat te blijven” zette hij zijn ervaring om in iets positiefs. Hij besluit presentaties te gaan geven. Drie jaar lang deed hij dit vrijwillig. Daarna als professional.

Zijn “doorbraak” komt in 2005 als de AVRO komt met het programma “de inbreker’.

Hij zal ons op zijn eigen wijze inzicht geven waar een heleboel van ons tekort schieten in inbraakpreventie. Hij neemt ons mee naar achtertuinen, schuren met de sleutel in het slot enz.

Kortom, dit wil je niet missen!!