Huurbevriezing

Minister Ollongren heeft onlangs bekend gemaakt dat er voor 2021 huurbevriezing geldt voor sociale huurders bij corporaties en commerciële verhuurders.

De huurbevriezing geldt voor alle sociale huurders. Ook de inkomensafhankelijke huurverhoging gaat daarmee dit jaar niet door. Kamerbewoners krijgen ook geen huurverhoging dit jaar. Dit is goed nieuws. Veel huurders hebben het financieel moeilijk, omdat de woonlasten de afgelopen jaren fors bleven stijgen en de inkomens niet.

Voor een groep huurders met een hoge huur en laag inkomen bij corporaties blijft ook de eenmalige huurverlaging van kracht.

Huurdersvereniging Barneveld is er voor u! U kunt ook ons bereiken op info@huurdersverenigingbarneveld.nl voor al uw vragen, opmerkingen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar nummer 0342 412395 Wij houden op donderdag spreekuur van 09:30 - 11:00 uur.