Liesbeth Brouwer-de Jong verlaat de Woningstichting Barneveld

Barneveld, 30 december 2019 – Per 1 januari 2020 verlaat directeur-bestuurder Liesbeth Brouwer-de Jong Woningstichting Barneveld. Vanwege een gerezen verschil van inzicht tussen haar en de Raad van Commissarissen, is in gezamenlijk overleg besloten de samenwerking te beëindigen.

De Raad van Commissarissen bedankt Liesbeth voor haar grote inzet in de afgelopen drie jaar. In het bijzonder voor wat zij heeft betekend voor zowel de organisatie als de Barneveldse volkshuisvesting. De raad wenst haar veel succes met de volgende stap in haar loopbaan.

Liesbeth Brouwer-de Jong is sinds 1 december 2016 directeur-bestuurder van Woningstichting Barneveld.

Persbericht van de Woningstichting.